Vaša privatnost

Internet je otvoren medijum i kao takav podložan različitim zloupotrebama. U potpunosti smo svesni te činjenice i stoga su posebni napori uloženi ka ostvarivanju uslova maksimalne bezbednosti i poverljivosti informacija koje ćemo u budućnosti razmenjivati. Čuvanje privatnosti naših kupaca, kao i nastojanje da im se omogući sigurna kupovina preko Interneta, čini osnovu naše strategije. U skladu s tim, lični podaci što prikupljamo od naših kupaca zaštićeni su na najbolji mogući način.

Da bismo mogli uspešno da obradimo i izvršimo Vaše porudžbine potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa, e-mail adresa i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Sva obaveštenja o Vašim porudžbinama dobijaćete elektronskom poštom. Takođe, e-mail adresa je potrebna i ukoliko želite da koristite usluge kao što su e-mail obaveštenja o proizvodima, newsletter (elektronski informator) o posebnim ponudama i sl.

Pored navedenih informacija, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o artiklima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali našu ponudu i izgled naših stranica, te Vama omogućili jednostavnije korišćenje naših stranica, kao i bezbedniju kupovinu.

Sa Vašim ličnim podacima postupamo potpuno u skladu sa propisima o tajnosti ličnih podataka. Vaši podaci se neće koristiti ni u koje druge svrhe, niti će iz bilo kojih razloga biti dostupni trećim licima.

Privatnost Vaših podataka je zagarantovana.

Vaše korišćenje web stranica eBook Internationala (zastupnik: EBOOK Subotica) znači da ste saglasni sa gore opisanim korišćenjem ličnih podataka. Sve promene u smislu prikupljanja i korišćenja podataka o našim posetiocima biće objavljene na našim stranicama, kako biste se pravovremeno mogli o tome informisati.


© 2012 eBookInternational™